Rent a car Beograd – 10 najbolje ocenjenih rent a car kuća

Izvor: Luftika.rs, 13.Nov.2018, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rent a car Beograd – 10 najbolje ocenjenih rent a car kuća

Iznajmljivanje kola u Beogradu nije lak zadatak ako se uzme u obzir velika konkurencija na tržištu koja postoji u prestonici. Kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolju opciju za rent a car Beograd – poželjno je da uporedite sve eminentne rent a car agencije iz Beograda.
U mnogim agencijama rent a car aerodrom je mesto preuzimanja što je prednost kako strancima, tako i našim ljudima koji žele prevozno sredstvo od momenta ulaska u zemlju. U zavisnosti od vaših potreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i preferencija možete da se odlučite za agenciju koja nudi najjeftiniji rent a car, najluksuzniji rent a car ili agenciju koja ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Saznajte koja vam opcija najviše odgovara kada je u pitanju iznajmljivanje automobila Beograd u nastavku teksta.
Iznajmljivanje automobila Beograd – kako odabrati najbolju agenciju? Iako je tržište konkurentno, postoji opcija koja će vam više odgovarati od drugih. U tekstu ćemo vam predstaviti najboljih 10 rent a car agencija prema mišljenju korisnika ovih usluga. Dobićete uvid o radu kuća za iznajmljivanje automobila Beograd, mogućnosti za iznajmljivanje vozila (marke automobila) kao i informaciju koja od njih nudi rent a car bez depozita.  Veliki broj poslovnih ljudi uz najam auta traži i stan na dan u Beogradu.

City rent a car Kada vam treba rent a car Novi Beograd ima nekoliko opcija, a City rent a car kuća je jedna od najpopularnijih. Razlog tome je i što imaju veliku flotu automobila i dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima. City rent a car nudi veliki izbor novih vozila za kratkoročni i dugoročni najam. U ovoj agenciji rent a car bez depozita nije moguć, a najam se plaća prilikom preuzimanja vozila kreditnom karticom. Da biste iznajmili automobil neophodno je da imate minimum 21 godinu i barem 2 godine posedovanje vozačke dozvole.
Moguće je iznajmljivanje vozila marke:
Dacia Sandero Ford Fiesta 1.25 Škoda Fabia Ford Fiesta 1.0 Turbo AUT Opel Corsa AUT Renault Clio Grandtour 1.5 diesel Renault Megane 1.6 diesel Ford Focus 1.5 diesel AUT Škoda Octavia 1.6 diesel Dacia Duster 4×4 1.5 diesel Škoda Octavia 1.6 diesel AUT Renault Talisman 1.6 diesel Opel Vivaro 8+1 1.6 diesel Mercedes E220 diesel AUT Avis rent a car Avis rent a car Beograd je agencija sa velikim iskustvom i odličnim povratnim reakcijama korisnika. Ima filijale na 4 lokacije, od kojih su dve u prestonici, jedna rent a car agencija je u Novom Sadu i jedna u Nišu. Avis rent a car takođe zahteva depozit, odnosno preautorizaciju na kreditnoj kartici. Rent a car cene zavise od tipa vozila, mesta iznamjljivanja automobila i ukupnom vremenu trajanja najama.
Vozni park agencije izgleda ovako:
Ford fiesta Citroen C3 Ford Fiesta Ford Fiesta Ford Focus Mercedes A Class Mercedes B Class Ford Mondeo Ford C Max Ford Grand C Max Budget rent a car Još jedna opcija za rent a car Novi Beograd je agencija Budget. Budget rent a car Beograd je postao poznat po dugotrajnom poslovnom iskustvu i saradnji sa poznatim proizvođačima automobila. Oni vam omogućavaju 24/7 podršku na putu i popust na online rezervacije. Imaju flotu od preko 300 vozila iz čak 30 različitih kategorija. Kada je u pitanju iznajmljivanje kola u Beogradu, ova kuća je stekla status renomirane kompanije, a uslovi najma se razlikuju i od tipa vozila koji želite da iznajmite. I ova rent a car agencija zahteva depozit, ali se izdvaja po pristupačnim cenama.
Budget rent a car Beograd marke vozila:
Renault Twingo 1.0 Renault Clio Škoda Fabia Nissan Micra Opel Corsa 1.4 AUTOMATIC Opel Astra 1.0 Turbo Volkswagen Golf 7 1.0 TSI Volkswagen Golf 1.6 TDI Opel Astra 1.6 AUTOMATIC Renault Megane 1.5 DCi karavan Mercedes A220 CDI Škoda Octavia 1.6 TDI Škoda Octavia 1.6 TDI AUTOMATIC Renault Talisman 1.6 DCi Dacia Duster 1.5 DCI VW Passat 2.0 TDI Volkswagen Passat B8 2.0 TDI AUTOMATIC Mercedes C220 CDI Nissan Qashqai 4×4 1.6 DCI Mercedes E220 CDI MercedesGLC 220D 4 MATIC Range Rover 3.0D AUTOMATIC Mercedes GLE 350 D 4 MATIC Renault Clio Grandtour 1.5 DCi Renault Megane 1.5 DCi karavan
Avaco rent a car Bilo da vam treba rent a car Novi Beograd ili rent a car Vračar, Avaco agencija vam je na raspolaganju. Za iznajmljivanje automobila u Beogradu se Avaco rent a car izdiferencirao kao jedna od najpouzdanijih kuća bez skrivenih troškova. Rent a car Beograd cene varijaju, ali Avaco se trudi da bude najpristupačniji na tržištu svojim korisnicima. Plaćanje depozita je neophodno, a vozač mora da ispunjava uslove od minimum 21 godine starosti i minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole.
Na raspolaganju su vam sledeći automobili:
Hummer H3 Porsche Carrera Porsche Macan BMW 7 Mercedes E 200 2.2 Mercedes Smart 1.0 Fiat Punto Classic 1.2 Fiat Punto Dynamic 1.2 Fiat 500 Chevrolet Aveo Sedan 1.5 Jeep Commander 3.0 Volvo S80 3.2 Renault Trafic Dacia Duster MITSUBISHI Outlander 2.2 Renault Clio Honda CRV 2.0 Opel Antara 2.2 Škoda Fabia 1.2 benzin Opel Astra H Classic Dodge Nitro 2.8 Renault Espace Opel Insignia 2.0 Toyota Verso Opel Astra J Enjoy Lada Niva Fiat 500 1.4 Ford Focus 1.6 Mazda 3 1.6 Renault Fluence Maserati Granturismo Mazda 6 SW 2.0 BMW series 1 Toyota Avensis 2.0 Peugeot 508 SW Škoda Fabia 1.6 Dizel Toyota RAV4 Dodge Avenger 2.0 Mercedes V 220 LUX 6+1 Europcar rent a car Europcar Beograd je još jedna u nizu kuća koje imaju dobar odnos sa klijentima i vladaju dugogodišnjim iskustvom. Imaju veliki broj najnovijih modela vozila, a izlaze u susret svim korisnicima usluga ponudom koja obuhvata dizel i automatik vozila. Europcar imaju u svojoj floti i male gradske automobile, ali i poslovne limunzine, džipove i komercijalna vozila. Europcar nudi mogućnost koja obuhvata iznajmljivanja auta u Beogradu na aerodromu, što znači da možete preuzeti vozilo čim sletite u Beograd.
Vozni park agencije Europcar izgleda ovako:
Fiat 500 cabrio Mercedes A 180d BMW 116d M Sport Audi Q2 Sport Opel Insignia 2.0 CDTI STW Opel Zafira 2.0 DTH 5+2 VW Passat 2.0 TDI Audi A4 2.0 TDI S line BMW 318d M Sporz Audi Q3 2.0 TDI S line Mercedes GLA 200d 4×4 Mercedes C 220d 4×4 Audi Q5 2.0 TDI 4×4 BMW 216d 5+2 Gran Tourer Mercedes V-CLASS 6+1 Avantgarde BMW X3 20d xLine 4×4 Audi A6 2.0 TDI Mercedes GLC 220d 4×4 Mercedes GLC Coupe 220d 4×4 BMW 520d M Sport Mercedes E 220d 4×4 BMW X5 30d M Sport 4×4 Mercedes GLE Coupe 350d AMG 4×4 Porsche Boxster 2.0 TFSI Range Rover Velar 2.0 240HP 4×4 Range Rover Sport 3.0 S 4×4 Mercedes S 400L 4×4 Mercedes GLS 350d 5+2 AMG 4×4 Porsche Panamera 4S Pored ove osnovne ponude iznajmljivanja vozila u Beogradu, Europcar nudi i Selection flotu u kojoj se nalaze automobili superiornih performansa.

Smart rent a car Smart rent a car se nalazi na Novom Beogradu, a njihove prednosti kao agencije se ogledaju u profesionalnosti tima koja će vam uvek izaći u sustet. U agenciji Smart rent a car imate na raspolaganju automobile iz Smart kategorije koji su idealni za štedljivu, gradsku vožnju. Rent a car cene u ovoj agenciji se kreću u rasponu od 19 do 24 €.
Njihova ponuda obuhvata sledeće modele automobila:
VW Passat 2.0 TDI aut. Navi Smart for two aut. Smart fot two cabrio aut. Audi A3 1.6 TDI S-LINE Audi A3 1.5 TFSI aut. S-LINE Audi A3 1.6 TDI AUT. S-LINE Audi A3 1.4 TFSI AUT. S-LINE Mercedes-Benz B180 CDI aut. Navi VW Passat TDI aut. Audi A4 2.0 TDI aut. Navi Mercedes-Benz S350 D 4M aut. Navi Beo rent a car Beo rent a car u svojoj floti ima luksuzne opremljene autobomobile. Rent a car Aerodrom Beograd je jedna od dve lokacije na kojima se nalazi Beo rent a car. Ova agencija nudi niz pogodnosti koje odgovaraju korisnicima. Oprema u automobilima je potpuno besplatna, a usluga preuzimanja automobila je u najkraćem mogućem roku. Rent a car cene ove agencije se kreću već od 12 € uz posebne pogodnosti za najam automobila na duži vremenski rok.
Automobili koje možete iznajmiti su:  
Toyota Corola 1.6 Skoda Rapid 1.2 TSI Ford Fiesta Fudeks rent a car Fudeks rent a car ima veliku ponudu vozila koja zadovoljava i najizbirljivije klijente. Fudeks rent a car cene su izuzetno konkurentne, a jedna od posebnih prednosti je mogućnost preuzimanja automobila na 3 lokacije. Za sve stalne korisnike Fudeks ima posebne ponude i pogodnosti. Donja granica za najam vozila u ovoj agenciji je 24 godine, a minimum je 2 godine posedovanja vozačke dozvole. Rent a car bez depozita nije moguć u ovoj agenciji, ali Fudeks se trudi da svojim cenama to nadomesti.
Fudeks rent a car u ponudi ima sledeća vozila:
Volkswagen Up Hyundai Getz 1.2 Toyota Aygo 1.0 Dacia Logan 1.4 Dacia Logan 1.6 Fiat Punto Chevrolet Aveo 1.2 Chevrolet Aveo 1.4 Hyundai i20 Opel Corsa 1.2 Ford Fiesta 1.2 benzin New Dacia Logan 1.2 Citroen C3 feel pure tech Fiat Grande Punto Renault Clio Opel Astra H Seat Leon Kia Ceed 1.4 CRDI Fiat Tipo 1.4 Toyota Auris 1.4 D-4D Skoda Superb 2.0 tdi LK Dacia Duster 1.6 4×4 Polygram rent a car Polygram rent a car Beograd je eminentna kuća koja se trudi da kvalitetom svojih usluga bude jednako priznata i kod korisnika. Polygram rent a car nudi rentiranje i iznajmljivanje vozila po pristupačnim cenama. Rent a car cene se kreću od 15 € uz posebne uslove za najam automobila na duže. Sva vozila su opremljena širokim dijapazonom dodatne opreme što omogućava komfornu vožnju. Da biste iznajmili automobil neophodno je imati vozačku dozvolu barem 2 godine, a potrebno je da imate minimum 21 godinu.
U Polygram rent a car Beograd agenciji možete iznajmiti sledeće automobile:
Citroen C4 Grand Picasso 1.6 Dacia Duster Fiat Panda 1.2 Fiat Panda 2016 Fiat Grande Punto 2016 Fiat Tipo Sedan Kia Sorento Nisan Navara Opel Corsa 1.3 Dizel Opel Corsa 1.4 Automatik Volkswagen Golf 7 Bel rent a car Bel rent a car se izdvaja na tržištu i plasira kao najjeftiniji rent a car bez depozita. Imaju odličan odnos cene i kvaliteta, a iznajmljivanje vozila je moguće i na duži vremenski period. Bel rent a car nudi opciju preuzimanje i vraćanja vozila gde god vama odgovara, bilo da je to aerodrom Nikola Tesla ili bilo gde u Novom Sadu, sve je moguće uz dogovor. Da biste iznajmili automobil u Bel rent a car agenciji neophodno je da imate minimum 23 godine i minimum 2 godine vozačkog iskustva.
Vozni park Bel rent a car agencije izgleda ovako:
Renault Twingo Chevrolet Spark Škoda Citigo Volkswagen Up Hyundai I10 Nissan Micra Cabrio Fiat Grande Punto Dacia Sandero Renault Clio Ford Fiesta Peugeot 208 Citroen C3 Opel Corsa Opel Corsa New Model Škoda Rapid Fiat 500L Opel Astra J Opel Astra Karavan Renault Megan OPEL Insignia Peugeot 5008 Mercedes C Class Jeep Renegade 4×4 Nissan Qashqai 4×4 Opel Audi A4 Quattro Grand Scenic 5+2 Mercedes E Class Opel Vivaro 8+1 BMW X6 Maserati Quattroporte
Poštujte uslove korišćenja za najam automobila U svim agencijama je minimalna dužina najma vozila 1 dan, odnosno 24 časa. Bitno je da se automobil vrati u isto vreme kad je preuzeto. Neke agencije tolerišu kašnjenje do sat vremena, ali za to se treba konsultovati sa svakom agencijom posebno. Svi automobili su osigurani, ali to ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila, kao ni oštećenja guma ili gubitak ključa. Iznajmljenim vozilom može upravljati samo lice koje je upisano kao vozač u ugovoru. Ova pravila je neophodno poštovati jer se svaka zloupotreba sankcioniše novčano. Da biste uživali u vožnji i bili spokojni, ophodite se prema vozilu kao da je vaše.
Rent a car agencija po vašoj meri Iznajmljivanje kola u Beogradu nudi veliki broj agencija, a mi smo se potrudili da za vas izdvojimo deset najtraženijih. U zavisnosti od toga za šta vam treba najam automobila i na koliko dugo, mogu se razlikovati uslovi korišćenja usluga. Obratite pažnju i na lokaciju agencije i na opcije preuzimanja i vraćnja vozila.
U vašem interesu je da pronađete najbolju agenciju za sebe, ali ne zaboravite da se i od vas očekuje adekvatno ophođenje prema iznajmljenom automobilu. Opredelite se za najbolji odnos cene i kvaliteta i vozite oprezno.   
Top 20 najboljih restorana u Beogradu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.