Izvor: Radio 021, 03.Okt.2020, 17:43

Rama Vučiću: Da li je Vulinovo saopštenje šala koja se sprda sa praznim mozgovima

Premijer Albanje Edi Rama danas je objavom na Tviteru upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je saopštenje ministra odbrane Aleksandra Vulina istina ili je to šala "koja se sprda sa praznim mozgovima i prljavim ustima zbog kojih je region vekovima u mraku".

"Veoma bih voleo da je to šala, inače bi ovo bila očajna predstava jadnog razmišljanja koju bi trebalo da osudite bez ikakve sumnje", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Rama, uz objavljen link sa stranice Ministarstva odbrane sa saopštenjem i naslovom: "Ministar Vulin: Ono što date Šiptarima, ne možete zabraniti Srbima".

U spornom tekstu Aleksandar je saopštio da je Edi Rama nastavio da stvara veliku Albaniju, da će EU opet ćutati, ali da je samo ujedinjeni Srbi mogu zaustaviti.

“Šiptari mogu da se ujedine i mogu da otimaju i tuđe teritorije, a Srbi ne mogu da budu ujedinjeni čak ni na svojoj zemlji, tako se ponavlja laž da je ‘velika Albanija’ prirodna Albanija, a Srbi ujedinjeni u jednoj državi su pretnja miru. Velika Albanija’ je najava velike nesreće, razbijanja i razaranja država i nacija na Balkanu. Samo ujedinjeni Srbi mogu da zaustave ‘veliku Albaniju’ i što se pre institucionalno ujedinimo pre će početi vreme mira na Balkanu. Ono što date Šiptarima ne možete zabraniti Srbima“, poručio je Vulin u tom saopštenju.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama pozvao Vučića da nedvosmisleno osudi Vulinovu izjavu o velikoj Albaniji

Izvor: Beta, 03.Okt.2020

Premijer Albanije Edi Rama pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nedvosmisleno osudi izjavu srpskog ministra odbrane o "velikoj Albaniji" i ujedinjenju Srba.Rama je na Tviteru upitao Vučića da li je izjava ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina o "velikoj Albaniji" stvarna ili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.