Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put u programu uživo u Srbiji jedna mama je dojila svoju bebu

„Ja sam majka koja ako ne mora neće ostavljati svoje dete. Izuzetno je važno da roditelji budu što je više moguće uz bebu i blagovremeno im pruže ono što im je potrebno. U ovom trenutku je to dojenje“.
Manekenka Bojana Barović je gostovala u „Jutru sa Natašom“ kada se začuo glas jednomesečnog Simeona kog je čuvala njegova baka, prenosi b92.
„Beba bira gde, a ne mi“, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Bojana, uzela svog sina i podojila ga.
Mama je prvi put postala pre tri godine, a drugi put pre samo mesec dana.
„Važno je da majke budu podrška jedna drugoj. Dolazi lepo vreme i mislim da bi se stopa postporođajne depresije smanjila kad bi se majke ohrabrila da doje u javnosti“.
Porođaj uživo: Voditeljka se porodila u Jutarnjem programu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PRVI PUT U SRBIJI: Bojana Barović dojila sina uživo u jutarnjem programu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2019

On je tu sa mojom mamom. Ja se ne odvajam od njega. I dalje ga hranim na zahtev, isuviše je mali. Beba bira gde, a ne mi - objasnila je Bojana Bojana Barović jutros je gostovala u "Jutru sa Natašom" na TV Prva kod voditeljke Nataše Miljković, a lepa supruga Nikole Rokvića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.