Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 17:49

Prvi put se oglasila majka glumice i poslala jaku poruku

Majka glumice Milene Radulović oglasila se na Instagramu i uz objavljenu fotografiju ćerke zahvalila se javnosti za mnogobrojne poruke podrške.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandra Radulovic (@aleksandra.radulovic1)


Aleksandra Radulović je preko fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na kojoj je njena ćerka, napisala „moja Milena“, a u opisu je dodala emotivnu poruku posvećenu i svim žrtvama seksualnog nasilja, preneo je avaz.ba.
– Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire – napisala je Milenina majka Aleksandra Radulović.
Milena Radulović: Kako da nastaviš sa svojim životom dok se užasne stvari događaju nekom drugom detetu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.