Izvor: Radio 021, 23.Maj.2020, 18:52

Privedena nakon što je pokušala da ubije muškarca u Petrovaradinu

S. V. (33) privedena je zbog sumnje da je pokušala da ubije D. D. (53) u Petrovaradinu.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, pokušaj ubistva se dogodio u kući u Vladislava Petkovića Disa oko 06:30, a osumnjičena je D. D. ubola više puta pretežno u predelu leđa.

Njih dvoje, koliko je poznato, nisu bili u vezi i za sada nije utvrđeno koji je razlog za potezanje noža. Prema informacijama iz istrage, njih dvoje su pre incidenta bili u gradu u izlasku i bili su pod uticajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << alkohola kada se pokušaj ubistva desio.

On je sa povredama prebačen u Klinički centar Vojvodine i nalazi se van životne opasnosti.

S. V. je privela novosadska policija i tužilaštvo je krivično delo okarakterisalo kao pokušaj ubistva.

Ona će naknadno biti dovedena na saslušanje, uz krivičnu prijavu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.