Potraga za razbojnicima: Opljačkali više od 2 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za razbojnicima: Opljačkali više od 2 miliona dinara

NOVI SAD - Intenzivno se traga za nepoznatim razbojnicima koji su, u dva odvojena razbojništva, u menjačnici i banci, u Novom Sadu, odneli ukupno oko 2,3 miliona dinara, saopštila je danas novosadska policija.

Dvojica, zasad nepoznatih, razbojnika ušla su juče, oko 13 sati, u menjačnicu "Saltus", na Trgu slobode, i ozbiljno preteći radnici menjačnice oduzeli novac u iznosu od oko dva miliona dinara.

Istog dana, oko 18 sati, je, takođe nepoznati razbojnik, u ekspozituri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Kredi Agrikol" banke, u Bulevaru Mihajla Pupina, zapretio vatrenim oružjem i od radnice banke oduzeo oko 300 hiljada dinara.

Policija preduzima sve mere i radnje da bi identifikovala i pronašla izvršioce tih krivičnih dela, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.