Izvor: Radio 021, 25.Apr.2021, 07:03

Počelo zatvaranje ulica u Beogradu zbog uništavanja bombe iz Drugog svetskog rata

U Beogradu će danas, u blizini Hipodroma, zbog uništavanja i uklanjanja avio-bombe iz Drugog svetskog rata u Nodilovoj ulici, biti zatvoreni delovi Požeške, Zrmanjske i Paštrovićeve ulice, okvirno od 6 do 17 sati. Avionska bomba teška je 242 kilograma.

Saobraćaj je u Požeškoj ulici obustavljen. Cela zona opasnosti zatvara se za pešački i motorni saobraćaj.

Pripadnici civilne zaštite i volonteri su obavestili građane da do 7 sati moraju da napuste svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << domove. Pripadnici MUP-a će sve proveriti do 9 časova kada bi trebalo da počne deaktiviranje bombe.

Od oko 1.350 građana koji će morati da se evakuiše, samo manji broj je odlučio da provede dan u obližnjoj školi "Banović Strahinja".

Za slabije pokretne biće obezbeđen prevoz, a o obolelima od kovida brinuće ekipa Doma zdravlja.

Na terenu su pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.