Izvor: Blic, 25.Apr.2021, 07:58

Danas svi građani ovog dela grada moraju da NAPUSTE SVOJE STANOVE! MUP uklanja avio bombu tešku 242 kilograma!

Ovog jutra tačno u 7 sati počinje akcija uklanjanja avio bombe preostale još od Drugog svetskog rata. Zbog toga će dobar deo Banovog brda biti evakuisan, odnosno svi građani u krugu od 150 metara od Nodilove broj 10 moraće da napuste svoje stanove, a do 17 časova autobusi neće saobraćati Požeškom ulicom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sa Banovog brda uklonjena avio bomba iz Drugog svetskog rata i uništena kod Kovina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021

Pripadnici Sektora za vanredne situacije su u 14.29 sati u selu Gaj kod Кovina uništili avio-bombu koja je prethodno neutralizovana i uklonjena sa gradilišta u Nodilovoj ulici u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...U današnjoj akciji uklanjanja bombe i obezbeđenja šire okoline...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.