Izvor: Radio 021, 21.Jan.2021, 11:21

Pingpong sa 5.000 dinara: Vučić vratio novac penzioneru Miletu Deliću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću, nakon što mu je Delić taj iznos namenjen kao pomoć penzionerima vratio izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela najstarijim građanima.

Vučić je novac poslao poštanskom uplatnicom, sa adrese Andrićev venac 1, 18. januara ove godine, na isti način na koji je Delić njemu već u dva navrata vraćao jednokratnu pomoć za penzionere, piše list "Danas".

Delić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << instruktor letenja u penziji, privukao je pažnju šire javnosti kada je u nevembru 2016. prvi put vratio Vučiću, odnosno državi, jednokratnu novčanu pomoć koja je isplaćena penzionerima u iznosu od 5.000 dinara, dok je na snazi bio Zakon o smanjenu penzija radi mera štednje.

Takav potez Delić je ponovio nedavno, u decembru prošle godine, kada je država isplatila jednokratno 5.000 dinara penzionerima za pomoć u krizi izazvanoj pandemijom.

"Prestani me ponižavati. Vrati oteto. Penzioner", napisao je Delić na uplatnici.

Brod tone. Čika Mile vratio lopovu @avucic milostinju. Za lekove mu bilo. pic.twitter.com/HGrO18IiZu

— Opet ja (@Opetja11) December 21, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić vratio 5.000 dinara penzioneru

Izvor: Danas, 21.Jan.2021

Predsednik Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću nakon što mu je Delić taj novac, namenjen za pomoć penzionerima, vratio izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela najstarijim građanima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.