Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2022, 09:25

„Ovo je najgori dan u mom životu“: Jelenu Karleušu spasavali iz potopljenog auta (VIDEO)

Pop zvezda Jelena Karleuša juče, 5. jula objavila da se razvela posle 14 godina od Duška Tošića. Istog dana, Karleuša se našla u pravoj životnoj drami.
Naime, ona je tokom nevremena u Beogradu krenula kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože napustila je automobil, a našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.
Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve objavila na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mreži Instagram.


„Ovo je najgori dan u mom životu“, čuje se u jednom momentu kako govori diva.
Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.
– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno.


– Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša.


 
Kako će Karleuša i Tošić podeliti imovinu? Evo šta su sve stekli u braku, zavrteće vam se u glavi od brojki
Izvor: Telegraf.rs.

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVO JE NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU!" Posle vesti o razvodu, Karleuša doživela nezgodu u poplavljenom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022

Pevačica bosa pokušala da nađe spas iz potopljene ulice!..Nevreme koje je pogodilo Srbiju u večernjim satima 5. jula, donelo je dugo čekano zahlađenje i pad temperature, ali i ozbiljne probleme na ulicama Beograda i širom Srbije...U glavnom gradu Srbije neke saobraćajnice su bile skoro potpuno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Karleuša zaglavljena u džipu dok voda nadire: "Hvala mojim lavovima" VIDEO

Izvor: B92, 06.Jul.2022

Jelena Karleuša je nakon sinoćnjeg nevremena objavila na Instagramu nekoliko snimaka na kojima se vidi, osim automobila koji su poplavljeni do krova, kako pevačica pokušava da pređe ulicu kroz bujicu vode...Čulo se i kako je rekla da je to bio njen "najgori dan u životu", a spomenula je da njen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.