Izvor: Radio 021, 14.Sep.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadske rukometašice poražene u Nišu na startu Superlige

Ovog vikenda počelo je nadmetanje i u rukometnoj Superligi za žene, a rukometašice novosadske "Minakva - Vojvodine" su na startu takmičenja poražene u Nišu od Naise 27:22.

Gošće su dobro počele i uglavnom vodile u prvom poluvremenu, u pojedinim trenucima i sa četiri razlike.

Međutim, Nišlijke su uspele da se saberu i do poluvremena izjednače na 14:14. U nastavku su domaće igračice diktirale tempo, a Novosađanke konstantno bile u zaostatku za gol ili dva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << U samom finišu su i poklekle pa je Naisa meč dobila sa 27:22.

U pobedničkoj ekipi najefikasnija je bila Đokovićeva sa 7 golova, a u gostujućoj Lazićeva koja je isto toliko puta pogodila mrežu protivnika. Naredni susret Minakva igra u Novom Sadu, a ugostiće šabački Medicinar.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.