Izvor: Radio 021, 27.Okt.2020, 21:02

Novi film o Boratu ponovo osvaja svet: Zapratio na Tviteru Anu Brnabić i Vladu Srbije

Jedan od najpoznatijih i nakontroverznijih filmskih likova na svetu prati tek nekoliko osoba na Tviteru, među kojima je i premijerka Srbije.

ReutersPrvi film o Boratu, objavljen 2006. godine, zabranjen je u Kazahstanu.

Jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih filmskih likova ove jeseni se iznenadnim filmom vratio na svetsku scenu, a na Tviteru je stekao i prijatelje iz Srbije.

Te 2006. godine svet je upoznao Borata Sagdijeva, izmišljenog kazahstanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novinara u izvedbi britanskog komičara Saše Barona Koena.

Borat je tada otputovao u Ameriku, gde je napravio džumbus i narugao se svemu što može, a sada to ponavlja u nastavku kultnog filma, što je izazvalo veliku pažnju širom sveta.

Privukao je nastavak Borata dosta pažnje i u Srbiji, ali ne koliko i njegov sveže otvoreni Tviter nalog, tj. lista ljudi koje Borat prati.

Šta se krije ispod peska „Dine" - priča koja je promenila svet Žan-Klod van Dam napunio 60: Šest filmova koje morate da pogledate Ortak, vanzemaljac i izvanredna umetnica - Sonja Savić

Među njima su američki zvaničnici i njihove porodice, Kremlj, niz institucija zemalja sa Bliskog istoka, ali i premijerka Srbije Ana Brnabić i zvaničan nalog Vlade Srbije.

Zbog čega? Ne zna se - ni Borat,ni Saša Baron Koen nisu objasnili zbog čega su izabrali baš Srbiju.

Potvrđeno da Borat na Tviteru prati 34 naloga uključujući Anu Brnabić i zvanični nalog Vlade Srbije pic.twitter.com/6OqDPzsq7U

— Đorđe Mančev (@mncv_d) October 26, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.