Novi album Ateist repa na poklon preteranoj publici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2009, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Ateist repa na poklon "preteranoj" publici

NOVI SAD - Promocija novog albuma novosadske pank rok grupe Ateist rep pod nazivom "Priče matorih pokvarenjaka" održana je danas u CD šopu "Mungos", a od 30. novembra, kada je album i objavljen fanovi ga mogu besplatno preuzeti sa interneta.

Na ovoj promociji je potvrđen i nastup tog benda na Trgu Slobode 31. decembra.

Nakon skoro pet godina koliko je prošlo od izdavanja poslednjeg albuma, novi na čiji izlazak se čekalo zbog turneje kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ateist rep proslavio 20 godina postojanja konačno je dostupan publici.

Ljubitelji Ateist repa album mogu preuzeti besplatno na internet stranici kompanije "Konvers", a samo prvog dana oko 7 hiljada posetilaca tog sajta skinulo je nove numere.

Originalni CD sa bonus pesmama, čiji je izdavač novosadski Studentski kulturni centar, može se kupiti jedino u "Mungosu".

Radule iz Ateist repa kaže da je njihova publika "preterana" i da su zbog toga odlučili da joj se besplatnim albumom zahvale na podršci koju su im pružili tokom jubilarne turneje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi album Atheist Rap u prvih 24 sata preuzet 7500 puta

Izvor: Kontra magazin, 02.Dec.2009, 22:05

Novi album grupacije Atheist Rap iz Novog Sada Priče matorih pokvarenjaka koji je 30.11. tačno u podne postavljen na free download, na stranici www.converse.rs, samo u prvih 24 sata je skinut 7500 puta - saopštio je web team Converse-a. Ateisti su odlučili da svoj novi album daruju svojoj publici...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.