Novi Sad dobija još jedan tržni centar, biće na Bulevaru Jaše Tomića

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dobija još jedan tržni centar, biće na Bulevaru Jaše Tomića

Novosađani će uskoro dobiti još jedan tržni centar, jer je Grad odlučio da proda plac (koji čine dve parecele) na Bulevaru Jaše Tomića, saznaje 021.rs.

Prema urbanističkim planovima budući vlasnik će tu moći da sagradi tržni centar koji će imati visoko prizemlje maksimalne visine do osam metara, a površinu od oko 10.000 kvadrata.

Grad će ovako prodati dve parcele koje imaju više od četiri hiljade kvadrata na samom uglu Bulevara Jaše Tomića i Ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jovana Hranilovića, a koje će se spojiti sa privatnom parcelom koja ima 3.800 kvadrata. Vlasnik privatne parcele je preduzeće SMB-gradnja iz Subotice, firma koja će verovatno i biti naizanteresovanija za kupovinu.

Ova kompanija novosadskoj javnosti je poznata po izgradnji fabrike "Lear" na Industrijskoj zoni, što je Novi Sad koštalo oko četiri milijarde dinara.

Početna cena parcele koju sada UGZI nudi na Bulevaru Jaše Tomića je 86,9 miliona dinara. Cena bi verovatno bila veća da se ovaj prostor ne vodi kao njiva Klase I, umesto kao građevinsko zemljište.

Litacija je zakazana za 22. jun u 10 časova.

Podsetimo da je ovaj prostor na uglu Bulevara Jaše Tomića i Ulice Jovana Hranilovića godinama zapušten i da su se stanari okolnih zgrada žalili Gradu tražeći da se taj prostor uredi.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađani dobijaju novi šoping mol, na 8.000 m²

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Novi Sad bi trebao uskoro da dobije još jedan tržni centar površine oko 8.000 kvadratnih metara...Kako navode, objekat bi trebalo da se zida na uglu Bulevara Jaše Tomića i Jove Hranilovića u Novom Sadu...Ko će investirati u trgovinski centar biće poznato nakon okončanja postupka prodaje građevinskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.