Naleteo na policajca, prošao kroz crveno i sleteo sa kolovoza

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naleteo na policajca, prošao kroz crveno i sleteo sa kolovoza

Podneta je krivična prijava protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Nišlije koji nije zaustavio automobil na zahtev policajca već ga je vozilom udario u ruku i nastavio da vozi velikom brzinom.

On je nakon toga načinio više saobraćajnih prekršaja prošavši kroz crveno svetlo na dve raskrsnice, a potom je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza, saopštava MUP.

U njegovom automobilu "audi A4" bugarskih registarskih oznaka pronađen je nož.

On će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odgovarati za napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti. Protiv njega je podneta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji i priveden je sudiji Prekršajnog suda u Nišu u skraćenom postupku zbog saobraćajnih prekršaja - nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policajcu koji je pokušao da zaustavi osumnjičenog ukazana je lekarska pomoć, a zadobio je lake povrede.

Autor: RTS, Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.