Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2022, 11:41

Muke Veterničana, ovce skrnave groblje, penju se po spomenicama (VIDEO)

Nedavno smo pisali o problemima sa kojima se susreću žitelji Veternika, novosadskog prigradskog naselja. Divlja deponija, fekalije u njivama i životinje koje hodaju ulicama, samo su neki od problema koji muče Veterničane.
Osim živih, probleme sa životinjama koje bezbrižno šetaju ovim naseljem imaju i pokojni Veterničani. Naime, na instagram stranici 192.rs pojavio se snimak na kom se vidi stado ovaca kako bezbrižno pasa u blizini lokalnog groblja, ali i kako se penju po grobovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> „Svakodnevno skrnavljenje grobova, nesavesno držanje životinja od strane fizičkog lica, životinje po celom naselju u Veterniku. Gomila prijava nadležnoj inspekciji“, stoji u objavi.
Reakcije nadležnih još uvek nema.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.