Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2021, 13:58

Ledene noći u Srbiji odnele i prvu žrtvu: Majka troje dece umrla od posledica smrzavanja

Tridesetčetvorogodišnja I.J. čije je beživotno telo pronađeno u ponedeljak ujutru u blizini mosta u selu Lece kod Medveđe, umrla je od posledica smrzavanja, potvrđeno je danas u policiji.
„Pronašli smo njeno telo oko 5 sati ujutru, a u toku prošle nedelje bilo je nekoliko intervencija u smislu da se skloni od mraza“, rečeno je.
Nezvanično saznajemo da su joj lekari Doma zdravlja u Medveđi više puta spasavali život tokom protekle nedelje, zbog, kako pričaju meštani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << problema sa alkoholom.
Meštani dodaju da je i tog jutra bila pod dejstvom alkohola i da je pronađena bosa i u pidžami.
I.J. živela je u Lecu, a iza sebe je ostavila troje dece.
Inače, ovo je prvi slučaj smrzavanja na jugu Srbije ove zime.
Pre tri dana četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Vučja prva je osoba koja je, zbog promrzlina smeštena u Ustanovu za odrasle i starije u Leskovcu, po nalogu Centra za socijalni rad.
Izvor: Jugmedia
Ljudi, zima je normalna, nije -1000, ni Sibir, ni ledeno doba

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U rudarskom naselju Lece smrzla se ženska osoba

Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2021

MEDVEDJA..Telo žene stare oko trideset godina pronašli su u snegu prolaznici juče ujutro u rudarskom naselju Lece kod Medvedje, rečeno je danas JUGpressu...Kako su nam preneli meštani, žena je živela sama, ima troje dece ali su sva smeštena u hraniteljske porodice jer ona nije bila u stanju da...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.