Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021, 08:07

Krizni štab danas ponovo o mogućem pooštravanju mera

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, održaće se danas.

Na toj sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, prema kojoj za vikend ugostitelji i tržni centri rade do 14 časova.

Takva odluka bila je rezultat kompromisa između medicinskog dela Štaba koji je bio za zatvaranje na pet dana, i drugih članova koji su bili za to da se radno vreme ugostiteljima ne skraćuje.

Odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da restorani, kafići, tržni centri rade do 14 časova doneta je kako bi se stalo na put rastu broja novozaraženih, koji se u Srbiji prethodnih dana svakodnevno beleži.

Sednica će početi u 15 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krizni štab opet zaseda, ali jedna vest ne ohrabruje

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Beograd -- Vikend sa pooštrenim merama je za nama. Od danas se vraćamo na staro, ali ipak ograničeno radno vreme mnogih sektora. Krizni štab zaseda opet danas...Prethodne dve sednice Kriznog štaba održavane su u osam ujutru. Na onoj u sredu nije doneta nikakva odluka, jer nije bilo kompromisa među...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.