Krizni štab danas ponovo o mogućem pooštravanju mera

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, održaće se danas.
Na toj sednici bi trebalo da budu razmatrani efekti odluka Kriznog štaba od petka, prema kojoj za vikend ugostitelji i tržni centri rade do 14 časova.
 
Takva odluka bila je rezultat kompromisa između medicinskog dela Štaba koji je bio za zatvaranje na pet dana, i drugih članova koji su bili za to da se radno vreme ugostiteljima ne skraćuje.
 
Odluka da restorani, kafići, tržni centri rade do 14 časova doneta je kako bi se stalo na put rastu broja novozaraženih, koji se u Srbiji prethodnih dana svakodnevno beleži.
 
Sednica će početi u 15 časova.
  • Deda mraz

    01.03.2021 17:54
    Krizirali
    Koja budala jos veruje da je bilo sta dobro kad se zatvori zakljuca ne da mu se da zivi normalno. Zele da izazovu stres i propadanje ovog jadnog naroda i jedino je pitanje ko ih placa za ovo maltretiranje sirotinje....
  • Bg

    01.03.2021 15:06
    Strasno
    Nista ne vredi..stigli sa Zlatibora i Kopaonika..elita i sad opet haos
  • Miroslav

    01.03.2021 12:25
    @Info

    I pored toga sto ste prosledili TACAN link sa TACNIM podacima dobili ste tri minusa.
    Ovde zaista zive jedinstveni primerci ljudskog roda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija