Krizni štab opet zaseda, ali jedna vest ne ohrabruje

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 08:30

Krizni štab opet zaseda, ali jedna vest ne ohrabruje

Beograd -- Vikend sa pooštrenim merama je za nama. Od danas se vraćamo na staro, ali ipak ograničeno radno vreme mnogih sektora. Krizni štab zaseda opet danas.

Prethodne dve sednice Kriznog štaba održavane su u osam ujutru. Na onoj u sredu nije doneta nikakva odluka, jer nije bilo kompromisa među učesnicima, a u petak je odlučeno da se ugostiteljski objekti i sve ono što nije, kako je dr Pelemiš rekao, "hleb nasušni", zatvori u 14 časova.

Medicinski deo Kriznog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štaba izjavio je da će se sve buduće odluke donositi u skladu s aktuelnim brojevima novozaraženih i hospitalizovanih, a čekaće se i da se vidi kakvi su rezultati mera za ovaj vikend.

Međutim, jedna vest baš i ne ohrabruje, budući da je u svom jutarnjem izveštaju Hitna pomoć prenela da broj poziva pacijenata obolelih od kovida, onih potvrđenih, ali i onih sa simptomima na koronavirus, raste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.