Izvor: Radio 021, 28.Maj.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Uprkos oružanom otporu, uhapšeni osumnjičeni za kriminal

Kosovska policija saopštila je da je u severnom delu Kosovske Mitrovice izvršena policijska akcija u kojoj je uhapšeno nekoliko policijskih zvaničnika i građana, osumnjičenih za učešće u organizovani kriminal, krijumčarenje robe i zloupotrebu službenog položaja.

"Ovoj operaciji prethodila je višemesečna istraga PIK-a i Kosovske policije predvođene Specijalnim tužilaštvom Kosova, koja je rezultirala sumnjom o uključenosti nekih policijskih zvaničnika i nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građana u učešće i organizovanje kriminalne grupe, u vezi sa drugim krivičnim delima krijumčarenje robe i zloupotreba službenog položaja, davanje mita", navodi se u saopštenju KPS.

Dodaje se da je u uprkos oružanom otporu u Severnoj Mitrovici, policijska akcija nastavljena, uključujući hapšenja i kontrolisanje nekih lokacija, što je, kako kažu, rezultiralo zaplenom "relevantnih dokaza kao i dugih cevi".

Jutros oko 6 časova u severnoj Kosovskoj Mitrovici oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost zbog upada jedinica ROSU na sever Kosova.

Autor: KosSev

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KPS: Oružani otpor u Mitrovici, zaplenjene i duge cevi

Izvor: Danas, 28.Maj.2019

Kosovska policija saopštila je da je uprkos oružanom otporu u severnom delu Kosovske Mitrovice izvršena policijska akcija u kojoj je uhapšeno nekoliko policijskih zvaničnika i građana, osumnjičenih za učešće u organizovani kriminal, krijumčarenje robe i zloupotrebu službenog položaja. Članak...

Nastavak na Danas...

Kosovska policija tvrdi da se hapse osumnjičeni za kriminal; KFOR neće da se meša

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2019

Kosovska policija navela je u saopštenju da se akcija od jutros na severu Kosova sprovodi i u sredinama koje su nastanjene većinski albanskim stanovništvom - Srbici, Južnoj Mitrovici i Drenici. Devet uhapšenih policajaca dovedeno je u Prištinu, u zgradu Policijskog inspektorata Kosova...Devet uhapšenih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.