Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2020, 09:41

Klepetan se opet vratio Malenoj, a svi su mislili da je uginuo

Jeste li čuli za neverovatnu ljubav Malene i Klepetana, para belih roda u Hrvatskoj?
Skoro 20 godina Klepetan odlazi u Južnu Afriku, da bi se u proleće vratio svojoj Malenoj, koja zbog slomljenog krila ne može da leti, te ga čeka u Hrvatskoj.
O Malenoj već skoro tri decenije brine gospodin Vokić iz Brodske Varoši, nedaleko od Slavonskog Broda.
– Istina je, vratio se u aprilu. Zasad imaju tri jajeta, jedno se razbilo, hladnoća je gadno na njih delovala. Evo baš je sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bio sa mnom tu u dvorištu dok ona leži na jajima – rekao je Vokić, koji je, kako je naveo, bio šokiran Klepetanovim povratkom i ove godine.
– Prošle godine je došao 18. marta, isto je bilo prehladno za njih, jaja su im se posmrzavala pa je on 18. aprila otišao. Ja sam tada mislio da je otišao da ugine, nije se vraćao celu godinu. To je jedino na što sam mogao sumnjati, međutim, sada je ponovo došao. Sad samo što ne pleše oko mene, kao da se izvinjava, ne znam kako to drugačije da protumačim – rekao je Vokić i dodao da u blizini ima nekoliko gnezda, ali za sada samo Klepetan i Malena imaju jaja.

Izvor: 021.rs
Zašto najlepše selo na svetu preklinje turiste da više ne dolaze

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.