Ivana Španović postavila novi rekord u skoku u dalj

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović postavila novi rekord u skoku u dalj

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović postavila je danas novi državni rekord u skoku u dalj, pošto je već u prvoj seriji takmičenja u Beogradu ostvarila rezultat 7,10 metara.

Španovićeva je prethodno držala rekord od 7,08 metara koji je ostvarila na Olimpijskim igrama u Riju kada je osvojila bronzanu medalju.

Današnje takmičenje na Terazijama održava se u sklopu promocije dvoranskog šampionata Evrope koje će se naredne godine održati u glavnom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srbije.

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimovis je još jednom podsetio na dvoransko prvenstvo Evrope u atletici naredne godine, koje se održava u Beogradskoj areni. "Pozivam vas da dođete na Evropsko prvenstvo koje će biti najveće takmičenje u našoj zemlji ikada", poručio je Jevrosimović.

Atletski savez Srbije je u centru Beograda organizovao spektakularno takmičenje na otvorenom, gde je događaj dana nadmetanje u skoku u dalj.

Autor: Tanjug/foto: Twitter

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.