Izvor: Blic, 11.Sep.2016, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERAZIJE POD BLOKADOM Bez trolejbusa danas u centru

Ova nedelja je u znaku atletike i Ivane Španović, a zbog manifestacija koja će se održati ispred Terazijske česme sa početkom od 17 časova, od sinoć je zatvoren potez oko Terazija i Kralja Milana do Slavije.

Izmenjen režim saobraćaja kreće od 16 sati pa do večernjih sati i to na sledećim linijama gradskog prevoza:

* trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 neće saobraćati. Umesto njih formiraju se sledeće autobuske linije: 21A (Slavija – Učiteljsko naselje), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 22A (Slavija – Kruševačka) i 29A  (Slavija – Medaković 3).

* linija 31 u oba smera će saobraćati trasom Studentski trg - Trg republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar kralja Aleksandra - Kneza Miloša - Nemanjina - Slavija i dalje redovnim trasama.

* linije 24, 26, 37 i 44 će, u oba smera, saobraćati potezom Trg republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

* linija 27 u smeru ka Trgu republike će ići Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Makedonskom do Trga republike.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS JE ZATVOREN CENTAR BEOGRADA: Terazije, Kolarčeva i Kralja Milana ka Slaviji bez saobraćaja

Izvor: Kurir, 11.Sep.2016

...Olimpijski laureat Ivana Španović, zvezda svetske atletike, danas će u centru Beograda skakati u dalj u okviru promocije Evropskog atletskog prvenstva u dvorani, koje će se održati naredne godine u beogradskog Areni..Zbog tog događaja zatvorene su sledeće ulice, a izmenjen režim saobraćaja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.