Ivana Buha: Novinarka koja spopada  mog Čumeta sad hoće da razvede i brak Jelene Karleuše! (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Mar.2011, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Buha: Novinarka koja spopada mog Čumeta sad hoće da razvede i brak Jelene Karleuše! (VIDEO)

Priča o incidentu koji se nedavno dogodio na promociji albuma Ivane Buhe ima svoj nastavak. Ivana Buha u izjavi za emisiju "Fokus" na RTV "Delta" objašnjava kako je do vađenja kasete iz kamere došlo jer je novinarka iz Novog Sada koja je snimala prilog za Prvu srpsku televizjiu, umesto nje i njenog nastupa, snimala njenog supruga.

“Tu osobu sam pre moje promocije videla jednom u životu, da bi ona već prvi put kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se upoznale izjavljivala ljubav mom suprugu, govoreći kao bi volela da ima takvog muža i da živi sa njim. Tu je takođe pljuvala svog dečka da bi ga ostavila zbog Ljubiše. Onda je došla nepozvana na moju promociju, da bi napravila skandal hvatajući mog muža dok sam ja na bini pevala. Otela je kameru svom snimatelju da bi smirila Ljubišu, vijala ga je, vatala, ljubila ga u usta, vukla u WC... Da li je ona bila pijana ili nadrogirana, jer se kasnije izvinjavala... Ne znam čemu se izvinjavala, upropastila mi je promociju, upropastila je mog supruga, narušila mu je imidž i sve ostalo... Ispalo je kao kupleraj, stvarno se ponašala kao da je došla ne znam gde, a ne na moju promociju", rekla je Buha a sledećim rečima objasnila incident sa kamerom: „Ja sam uzela kasetu iz kamere, iz razloga što na promociji nije snimila mene nego mog uspruga. To je strašno, na kraju smo je zamolilli da napusti promociju, jer je napravila skandal što su mogli da vide novinari, fotografi, snimatelji...“ Ivana je optužila novinarku da je poznata po tome što je pokušavala da razvede Natašu i Daču i dodala: „Pokušaće da rasturi brak Karleuše, ona je jedno zlo“, između ostalog je rekla Ivana i dodala da će njen suprug podneti krivičnu prijavu protiv televizije koja ju je poslala. Poslušajte ceo snimak izjave Ivane Buhe:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Ivana Buha: Novinarka vatala Čumeta za penis!
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Buha: Novinarka koja spopada mog Čumeta, sad pokušava da razvede i brak Jelene Karleuše!

Izvor: Svet, 01.Mar.2011

Priča o incident koji se nedavno dogodio na promociji albuma Ivane Buhe ima svoj nastavak. Ivana Buha u izjavi za emisiju" Fokus" na RTV "Delta"  objašnjava kako je do vađenja kasete iz kamere došlo jer je novinarka iz Novog Sada koja je snimala prilog za Prvu srpsku televizjiu, umesto...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.