Izvor: Radio 021, 08.Jul.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad nabavlja 150 novih klupa i 320 korpi za otpatke

Novosadska uprava je raspisala tender za kupovinu klupa i korpi za otpatke, koje će koštati oko 500 evra po komadu, saznaje 021.rs.

Naime, u javnoj nabavci se navodi da se kupuje 150 klupa za parkove i 320 korpi za otpatke, kao i još 50 korpi za izmet kućnih ljubimaca.

Procenjena vrednost cele javne nabavke je  33.333.333 dinara, što znači da će po komadu, kada se saberu sve klupe i korpe, svaka stavka koštati oko 64.000 dinara. Naravno u ovu cenu ulazi i ugradnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << s tim da se na tender može javiti i firma sa nižom cenom od procenjene, pa će pojedinačno klupa i korpa verovatno koštati manje od ovih oko 500 evra.

Pomenimo i da se u tenderskoj dokumentaciji ne pojavljuju nacrti klupa i kanti koje se kupuju, mada je ranija praksa bila da Uprava za građevinsko zemljište i investicije priloži i crteže, kako bi grad dobio mobilijar sličan onome koji već postoji i samim tim imao unificirane klupe, korpe i drugo.

Kažimo i da se u tenderskoj dokumentaciji traži isporučilac koji je protekle tri godine imao bar jedan ovakav tender od 10 miliona dinara i ukupno za taj period ugradio klupe i korpe u vrednosti od 30 miliona dinara. U dokumentaciji se traži i da ponuđač ima mašinskog inženjera, dva zavarivača, bravara i druge zanatlije, kao i devet posebno navedenih mašina.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Grad nabavlja nove klupe, korpe za otpatke i 50 korpi za izmet kućnih ljubimaca

Izvor: NoviSad.com, 08.Jul.2019

Novosadska uprava raspisala je tender za kupovinu klupa i korpi za otpatke, koje će koštati oko 500 evra po komadu. Kako piše 021, u javnoj nabavci se navodi da se kupuje 150 klupa za parkove i 320 korpi za otpatke, kao i još 50 korpi..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.