Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2022, 14:41

Gasi se brend „WinWin“, šta će biti sa poručenim ariklima i garancijama?

Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada ovaj brend, donela je da odluku da će prodavnice nastaviti da posluju pod imenom Tehnomanija, a sajt je već ugašen.
– Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda. Fokusiranje na jedan brend omogućiće nam da vama, našim kupcima, pružimo bolje iskustvo kupovine – navode u saopštenju.
Kako dodaju, ova promena unutar same >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imaju prema potrošačima.
Tehnomanija ističe da će sve što je već poručeno i kupljeno na WinWin sajtu biti dostavljeno u dogovorenom roku, a potrošačka prava potrošači mogu da ostvare, kao i do sada, putem kontakt centra, mejla ili u bilo kojoj Tehnomanija radnji.
– Za sva dodatna pitanja se možete obratiti Kontakt centru na broj 011 30 30 003 i to radnim danima od 08 do 21 čas, a subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, ili na mail adresu prodaja@tehnomanija.rs – navode u saopštenju.
Bizlife,rs podseća da je Tehnomanija preuzela WinWin 2019. godine, a sa njim i njegov brend Emmi.
Poznati modni brend beži iz Srbije, švercovali kinesku robu, oštetili državu za 6 miliona €, radnike ostavili na ulici
Izvor: BizLife

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mreža WinWin prodavnica će poslovati pod imenom Tehnomanija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2022

Kako ističu, cilj je da imaju jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda...Ova promena unutar same kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imaju prema potrošačima:..„Sve što ste poručili i...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.