Festival zanatskog piva u Fabrici i klubu The Quarter

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival zanatskog piva u Fabrici i klubu The Quarter

Novosadski festival zanatskog piva biće održan 5. i 6. oktobra u Fabrici i u klubu The Quarter.

Tokom dva dana festivala, čiji program počinje od 15 časova i traje do 1 posle ponoći, predstaviće se veliki broj izlagača na čijim štandovima će posetioci imati priliku da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale Ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...).

Festival nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva.

Prateći program festivala čine muzički program, predavanja i radionice.

Izlagači će se boriti za titulu najboljeg piva festivala, a publika će imati priliku da učestvuje u anketi čiji će rezultati glasanja biti prikazivani na svakih sat vremena tokom trajanja festivala. Pored ankete publike, u arbitraži će učestvovati i komisija sastavljena od stručnjaka iz regiona koji će u toku festivala proglasiti pobednika.

Kupovina piva na festivalu vrši se isključivo festivalskim novcem - vaučerima. Festivalski novac će biti u apoenima 10, 20, 50, 100, 200 i 500. Svaki posetilac će na samom festivalu moći da kupi vaučere sa kojim će posle moći da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone. Posetioci bi trebalo da iskoriste sve vaučere jer refundacija neiskorišćenih vaučera nije moguća. Vaučeri sa prošlog izdanja festivala neće važiti na predstojećem. Cenu piva na samom festivalu određuju izlagači.

Jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni iznose 300 dinara, dok će na dan festivala iznositi 500 dinara, ukoliko do tada ne budu rasprodate. Komplet ulaznica za oba dana u pretprodaji iznosi 500 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, na samom festivalu dobija se festivalsku času u koju posetioci mogu da sipaju piva i uživaju u velikom izboru piva brojnih zanatskih pivara iz Srbije i regiona. Ulaznice se mogu nabaviti putem Gigstix prodajne mreže. Broj ulaznica je ograničen.

Detaljnije o programu OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Festival zanatskog piva danas i sutra u Fabrici i Quarteru

Izvor: NoviSad.com, 05.Okt.2018, 19:30

5+1. Novosadski festival zanatskog piva održava se danas i sutra u prostoru SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter. Tokom dva dana festivala, čiji program počinje..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.