Izvor: Radio 021, 07.Jan.2021, 10:18

FOTO: Umetnica na brdo postavila 33-metarsku vaginu i izazvala bes komšija

Ogromna skulptura vagine izazvala je bes među lokalnim stanovništvom nakon što se pojavila na padini brda u Brazilu.

Umetnica Julijana Notari provela je 11 meseci gradeći neverovatno umetničko delo u blizini svog doma, a fotografije je zatim u novogodišnjoj noći podelila na društvenim mrežama.

Armiranobetonska vagina nazvana "Diva" postavljena je u ruralnom umetničkom parku u brazilskoj saveznoj državi Pernambuko, na severoistoku zemlje.

"Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je to dug proces, gotovo 11 meseci punih upornosti, suživota i učenja. Diva je ipak velika ručno izrađena skulptura", napisala je Notari uz fotografije koje su brzo postale viralne.

Conheçam Diva, obra incrível da artista Juliana Notari na Usina Santa Terezinha, agreste de Pernambuco.

O primeiro tuíte do ano é sobre arte e é sobre mulher pic.twitter.com/xNNNDSwD2p

— fabiana moraes (@fabi2moraes) January 1, 2021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Skulptura Diva: Gigantsku vaginu mesecima gradilo 20 muškaraca

Izvor: Luftika.rs, 07.Jan.2021

Brazilska umetnica je na brdo u blizini svog doma postavila 33-metarsku vaginu i izazvala bes komšija.. Umetnica Julijana Notari provela je 11 meseci gradeći neverovatno umetničko delo u blizini svog doma, a fotografije je zatim u novogodišnjoj noći podelila na društvenim mrežama. Ogromna skulptura...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.