FOTO: U kamionu s BG tablicama u Zagrebu nađeno 90 kg marihuane

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: U kamionu s BG tablicama u Zagrebu nađeno 90 kg marihuane

Hrvatska policija pronašla je u naselju Trnovčica u Zagrebu 90 kilograma marihuane u kamionu hladnjači beogradske registracije i uhapsila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske.

Policija je u petak uveče oko 23:20 u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču s beogradskom registracijom i dva državljanina Crne Gore, od 20 odnosno 21 godinu i državljanina Srbije (37).

Pregledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od teretnog. Zatražen je nalog za pretres i utvrđeno da je teretni prostor prepravljen, a u osam odeljaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30x30 centimetara i ukupne težine više od 90 kilograma materije nalik na marihuanu.

Osumnjičena trojica muškaraca biće predata pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava će biti dostavljena nadležnom tužilaštvu.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.