Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2021, 14:19

Dušan Kovačević: Nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja

Kod nas treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja, rekao je za portal Nova.rs dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.
Akademik, dramski pisac i reditelj, čiji će novi film “Nije loše biti čovek” uskoro biti premijerno prikazan, ocenio je u razgovoru za Nova.rs da se nalazimo u nekoj vrsti “mirnodopskog rata”.
– Ne vidimo neprijatelja koji svaki dan oduzima živote. Samo u Srbiji dnevno umire 50 ljudi. To je užasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ozbiljno – kazao je Dušan Kovačević.
Prvi čovek Zvezdara teatra rekao je i kako iz dana u dan saznaje da su neki glumci, koji se nisu vakcinisali, oboleli od korone “i da imaju ozbiljne komplikacije”.
– Čovek se razboli i ako se vakcinisao, ali ima simptome običnog gripa i ne ide na respirator. To je cilj – naglasio je Kovačević.
On je poručio i da “ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja!”.
Izvor: Nova.rs, N1 Beograd
Odbrana dece od vakcinacije – jako, jako, jako pogrešan koncept

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dušan Kovačević: Nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2021

Kod nas treba uvesti jednu rigoroznu stvar - nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja, rekao je za portal Nova.rs dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.