Izvor: Radio 021, 27.Jan.2021, 09:16

Divljao po Vojvodini: Opljačkao pumpu u Inđiji, ukrao kola u Sopotu, u Rumenki vozilom udario u kapiju, pa uhapšen u Vrbasu

Policija u Vrbasu uhapsila je sinoć U. V. (28) iz Beograda zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da on u Vrbasu nije zaustavio vozilo na znak policije, te da je pobegao ka Rumenki gde je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u dvorišnu kapiju jedne kuće. Zatim je, kako se sumnja, napustio vozilo i pobegao, ali ga je policija, posle intenzivne potrage, pronašla i uhapsila u Vrbasu.

Takođe, sumnja se da je on, juče, u Sopotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ukrao "opel" kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u Rumenki, kao i da je ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

Inače, za njim je bila raspisana poternica pravosudnih organa u Beogradu, a od ranije je poznat policiji po razbojništvima.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.