Dirigent postavio bombu pod automobil glumca Isakovića

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirigent postavio bombu pod automobil glumca Isakovića

Novosadska policija uhapsila je dirigenta Srpskog narodnog pozorišta Ivana M. (41) zbog sumnje da je 23. juna postavio rucnu bombu ispod automobila glumca Borisa Isakovića, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija sumnja da je Ivan M. podmetnuo bombu da bi izbegao da vrati 2.500 evra koje je prethodno uzeo od osobe koja je želela da upiše dete na glumačku akademiju.

Isaković je povređen 23. juna u eksploziji ručne bombe postavljene ispod njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << automobila u Bulevaru Kneza Miloša, a operisan je u Kliničkom centru i nakon dva dana pušten na kućno lečenje.

Novosadska policija je utvrdila da je ispod njegovog automobila eksplodirala ručna bomba M-52, a tužilaštvo je napad okvalifikovalo kao pokušaj ubistva.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.