Izvor: Radio 021, 24.Avg.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak promenio ime u Lajonel Mesi i odmah pronašao novi klub

Lajonel Mesi potpisao je za norveški Junkeren, klub koji se takmiči u trećoj ligi, a iako njegovo ime tako zvuči ne radi se o jednom od najboljih igrača današnjice već šesnaestogodišnjem dečaku koji je iz ljubavi prema Argentincu odlučio promeniti svoje ime i prezime.

Dečak promenio ime u Lajonel Mesi i odmah pronašao novi klub

Ovaj dečak nekada se zvao Daniel Are Krutsen, a u čast svog idola odlučio je promeniti ime, a kako je rekao, prvi motiv za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bio je da vidi da li uopšte može izvesti tako nešto.

Na kraju, norveške vlasti dozvolile su mu promenu imena, a u izjavi za medije ovaj "novi Mesi" otkrio je da pokušava maksimalno imitirati argentinskog čarobnjaka.

"Svim silama se trudim igrati poput njega. Neke sličnosti su jasno vidljive, ali količina talenta kojom raspolažem verojatno nije tako velika. Oni koji me znaju od pre zovu me starim imenom, ali novi saigrači, a koje tek trebam upoznati, mogli bi me zvati Lajonel ili Leo", kaže norveški igrač.

Trener Junkerna izjavio je da ovaj mladi igrač neće biti odmah priključen prvom timu i da će u narednom periodu raditi i trenirati s juniorima, a da li će jednog dana dobiti šansu da zaigra u seniorskom timu, tek treba da se vidi.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.