Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020, 08:18

Danas drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Drugo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano danas u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Sve koverte koje su ubačene u poštanske sandučiće do kraja radnog vremena poslovnica pošte u petak naći će se danas u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za nagrade.

U današnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Dobitnike će izvući reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" stiglo je 3.750.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Danas drugo IZVLAČENJE nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: Blic, 05.Dec.2020

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, danas u 17.55 sati biće održano drugo izvlačenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.