Danas 1/8 finala Kupa: Vojvodina dočekuje Budućnost, Proleter gostuje u Lučanima

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2017, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas 1/8 finala Kupa: Vojvodina dočekuje Budućnost, Proleter gostuje u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine danas na Karađorđu igraju protiv Budućnosti iz Dobanovaca meč osmine finala Kupa Srbije.

Vojvodina se nikada u svojoj istoriji nije sastajala sa klubom iz Dobanovaca i u današnjem duelu je apsolutni favorit. Šef stručnog štaba Vladimir Buač kaže da crveno-beli nemaju pravo na grešku.

- Moramo biti vrlo oprezni i ne smemo sebi dozvoliti bilo kakav vid opuštanja. U prethodnoj rundi Budućnost je izbacila Voždovac, pa svako razmišljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da smo unapred dobili meč može da bude kobno po nas. Uz angažovanje kao na prethodnim susretima, verujem da ćemo se plasirati u četvrtfinale - rekao je Buač.

Utakmica se igra od 18 časova, a ulaznice su 200 dinara za zapadnu, odnosno 100 dinara za istočnu i severnu tribinu.

Drugi novosadski klub koji se bori za plasman među osam najboljih, Proleter sa Slane bare, danas gostuje u Lučanima ekipi Mladosti. Taj duel počinje u 17 časova.

Danas još igraju Napredak - Radnički Pirot, Inđija - Javor i Zlatibor - Čukarički, dok će se 15. novembra sastati Spartak - Mačva, Partizan - Rad i Borac - Crvena zvezda.

Ukoliko u duelima osmine finala nema pobednika, izvode se jedanaesterci. Trofej u Kupu ove godine brani Partizan.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.