Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2020, 19:00

Čeda Jovanović teniskim reketom tukao vlasnika klinike

Lider LDP-a Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“. Incident se dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1, saznaje Blic.
Kako je vlasnik klinike za fizikalnu terapiju D.I. (41) posvedočio policiji, iz crnog džipa je „izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis“.
Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja D.I. Jovanović mu je zadao više udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u predelu glave i tela.
Da podsetimo, Čedomir Jovanović je u prethodnom periodu vodio borbu sa koronavirusom, zbog teškog stanja u kom se nalazio je bio na Infektivnoj klinici i nedavno je napustio bolnicu.
Čeda Jovanović osvojio 0,3% glasova, pa sa Vučićem slavio u štabu naprednjaka

Pogledaj vesti o: Incident,   Tenis

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DR ČEDA! JOVANOVIĆ BIO VLASNIK KLINIKE ISPRED KOJE JE DANAS PREBIO ČOVEKA: Sukob zbog neraščišćenih računa?!

Izvor: Kurir, 18.Jul.2020

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji je danas na Novom Beogradu navodno napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar", bio je vlasnik te klinike, saznaje Kurir.

Nastavak na Kurir...

DA LI ĆE SE MAČO ČEDA POZVATI NA IMUNITET! Lider LDP napustio karantin pa PREBIO VLASNIKA KLINIKE teniskim reketom!

Izvor: Kurir, 18.Jul.2020

Čedomir Jovanović, lider LDP koji je večeras prebio vlasnika Centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" mogao bi da dobije krivičnu prijavu zbog kršenja samoizolacije.

Nastavak na Kurir...

Supruga Čede Jovanovića direktorka klinike u kojoj je prebio vlasnika

Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2020, 12:30

Pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik „Food and Fizio“ centra na adresi gde je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića – Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića.. “Food and Fizio Centar” je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.