Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2021, 00:58

Blizancima, Vagama i Ribama 11. februara mlad mesec donosi neviđeno uživanje

Na pomolu je novi početak za sve nas zahvaljujući mladom mesecu koji će se iznad horizonta pojaviti već 11. februara. Ovaj mladi mesec možemo okarakterisati kao mesec mirnoće i spokoja s obzirom na to da ne vodi nikakve borbe sa drugim vladajućim planetama.
Ipak, ovaj mlad mesec biće jedan od sedam ogromnih nebeskih tela naguranih u isti znak zodijaka koji zajedno čine moćni stelijum 2021. godine u Vodoliji. Ovu mesečevu menu karakteriše hiperintenzivni nalet energije Vodolije što >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za neke od nas može biti prosto previše, ali za one srećnike na koje najmanje utiče mlad mesec biće to jedno opušteno putovanje.
Vodolija je fiksni vazdušni znak zodijaka koji razmišlja unapred – i započinjanje novog lunarnog ciklusa ovde nas nadahnjuje da postanemo više orijentisani ka zajednici, inovativni i fokusirani na budućnost. Budući da je u periodu Vodolije energija tako nekonvencionalna i buntovna, ovaj mladi mesec je sjajno vreme da prigrlite svoje čudno i neobično ja zajedno sa svojim idejama koje inače ne dolaze u obzir.
Ova mesečeva mena pomaže svima da kanališu vizionara Vodoliju u sebi, zato se priklonite svom prirodnom osećaju inventivnosti dok pravite planove. A ako ste slučajno jedan od horoskopskih znakova na koje mladi Mesec u februaru 2021. najmanje utiče, možete mirno sedeti znajući da možete preseći mesečev intenzitet i skočiti pravo u neke uzbudljive manifestacije mladog meseca.
Blizanci Vaša vladajuća planeta Merkur je trenutno retrogradna, što nije zabavno za izuzetno komunikativan znak poput vas! Ali ni retrogradni Merkur ne može da priguši nadahnuće i osećaj avanture. Sada sanjate o svom sledećem putovanju – da li će to biti fizičko ili filozofsko. Umesto da se fokusirate na detalje, odmaknite se da biste svoje ciljeve zacrtali iz perspektive velike slike. Širenjem vidika i razmišljanjem izvan okvira, imaćete priliku da ostvarite čak i svoje najveće snove.
Vaga Sa novim lunarnim ciklusom koji cveta u carstvu drugih vazdušnih znakova, Vage su spremne za zabavu koju donosi mlad mesec. Sada je vreme da poslušate svoje srce i pratite svoje uzbuđenje. Ovde postoji potencijal za započinjanje nove romantične veze, preuzimanje novog obogaćujućeg hobija ili sadnja semena za nadahnjujući projekat. Pucate od kreativnosti i zračite toplinom, pa bi moglo izgledati kao da se nezamislive mogućnosti i nadahnuće stvaruju ni od kuda. Recite da svemu što izazove radost i opusti vas kako biste mogli uživati.
Ribe Sa intenzitetom stelijuma Vodolije koji se odvija u vašoj mirnoj kući odmora i razmišljanja, verovatno ćete se osećati iscrpljeno pod ovim mladim mesecom. Ako je to slučaj, nemojte se forsirati. Ova mesečeva mena traži da odvojite vreme da napunite svoje duhovne baterije i odmorite se, a važno je ispoštovati svoju želju da se povučete od reflektora. Život čini više od vašeg Google kalendara, a davanje šanse sebi da unapredite svoje duhovno ja i neko lično introspektiranje podsetiće vas na širu sliku.
Ako ste rođeni između 1984. i 1995, imate Pluton u Škorpiji i naredne 2 godine uhvatićete nit koja vam nedostaje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Lavu, Vagi, Škorpiji i Vodoliji 14. februar 2021. godine biće dan za pamćenje i sudbinske susrete

Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2021

Retrogradni Merkur, koji je započeo 30. januara, a završava se 20. februara, može baciti senku na ovogodišnji Dan zaljubljenih.. Njegova glavna misija je da nam upropasti sve planove i maksimalno zakomplikuje život, a neki znakovi Zodijaka pamtiće ga možda i čitav život, ali po dobrom.. Položaj...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.