Izvor: Radio 021, 29.Sep.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba rođena nakon šest pobačaja preminula u pregrejanom automobilu

Dadilji Temi Bruks se sudi zbog nepažnje prema detetu, koja je rezultovala smrću u Novom Meksiku.

Ona je 17. septembra ostavila dvogodišnjakinju u pregrejanom automobilu usled čega je devojčica preminula.

Policija Novog Meksika primila je poziv u 13 časova. Pozvala ih je 41-godišnja Bruks koja im je rekla da je radila svoj posao, čuvala bebu i da je trebalo da je ostavi u vrtiću. Umesto toga se zaputila na drugi posao i ostavila bebu u svom automobilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Beba je ostavljena u dečijem sedištu u automobilu nekoliko sati pre nego što se Bruks setila da ju je ostavila samu kada je otišla da radi", rekli su u policiji.

Dadilja je optužena za napuštanje i zlostavljanje deteta, što je rezultiralo smrću. Zadržana je u istražnom pritvoru okruga Hobs.

"Ovakvu bol ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Spontano sam pobacila šest puta pre nego što sam dobila svoju ćerku. Sećam se da sam se za nju molila neprestano, svaki dan. Zvali smo je 'beba čudo', mnogo smo je želeli. Bila je naše jedino dete. Nadam se da će ovo biti lekcija drugim roditeljima", rekla je devojčicina majka Demi Petrovski.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.