Beba rođena nakon šest pobačaja preminula u pregrejanom automobilu

Dadilji Temi Bruks se sudi zbog nepažnje prema detetu, koja je rezultovala smrću u Novom Meksiku.
Beba rođena nakon šest pobačaja preminula u pregrejanom automobilu
Foto: Pixabay
Ona je 17. septembra ostavila dvogodišnjakinju u pregrejanom automobilu usled čega je devojčica preminula.
 
Policija Novog Meksika primila je poziv u 13 časova. Pozvala ih je 41-godišnja Bruks koja im je rekla da je radila svoj posao, čuvala bebu i da je trebalo da je ostavi u vrtiću. Umesto toga se zaputila na drugi posao i ostavila bebu u svom automobilu.
 
"Beba je ostavljena u dečijem sedištu u automobilu nekoliko sati pre nego što se Bruks setila da ju je ostavila samu kada je otišla da radi", rekli su u policiji.
 
Dadilja je optužena za napuštanje i zlostavljanje deteta, što je rezultiralo smrću. Zadržana je u istražnom pritvoru okruga Hobs.
 
"Ovakvu bol ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Spontano sam pobacila šest puta pre nego što sam dobila svoju ćerku. Sećam se da sam se za nju molila neprestano, svaki dan. Zvali smo je 'beba čudo', mnogo smo je želeli. Bila je naše jedino dete. Nadam se da će ovo biti lekcija drugim roditeljima", rekla je devojčicina majka Demi Petrovski.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.