Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2021, 20:57

Bankar tetovirao beonjače, isekao uši i nos, a kada cvikne i penis biće pravi zmaj

Teksašanin Tiamat Legion Medusa toliko je opčinjen zmajevima da je odlučio da postane jedan od njih. Istetovirao je celo telo, uključujući i beonjače, ugradio implante po glavi i rukama, a sada planira i da odseče svoj penis.
Kako bi ličio na ovo naučno-fantastično stvorenje, Tiamat je potrošio pravo bogatstvo.
Šezdesetogodišnjak, koji je svojevremeno radio kao bankar, sada planira da ukloni preostalih šest zuba i zameni ih implantatima kako bi dobio kompletan izgled zmaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Sebe trenutno opisuje kao „zmaja koji pljuje otrov“ i kaže da ima dobar razlog za to.
„Nije to u smislu fantazije da mi otrov ispada iz očnjaka, već on dolazi iz srca. To može biti ili kombinacija nečeg dobrog ili ne tako dobrog, u zavisnosti od određene situacije i načina na koji se nosim sa ljudima koji su ili fini i poštuju me ili sa zlim i ružnim. Moj moto je da svakome uzvratim ono što zaslužuje. Koristim svoj intelekt i reči, zbog kojih cveće može da raste ili seče kao nož, a ljudi mogu biti fini ili mogu da probaju moj otrov“, prenosi „Noizz„.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Legion TheDragon (@legionthedragon)


Rekao je da želi da ukloni i penis kako bi postao „prvi zmaj na svetu bez pola“. Partnera nema već dvanaest godina.
„Imam poseban ukus kod muškaraca, mislim na ljudske muškarce, ali moja krajnja želja i nada je da upoznam kolegu reptoida kako bismo bili savršen par. Međutim, savršen ljudski čovek za mene bi bio onaj bez tetovaža ili modifikacija bilo koje vrste, potpuno suprotan onome što ja jesam“, rekao je on.
Kako dalje navodi pomenuti medij, njegova bizarna priča nastavlja se sa njegovim prijateljima koji su „entuzijasti gmizavaca i kojih ima širom sveta“, pa sada traži da uspostavi kontakt sa nekim drugim reptilom za kojeg oseća da mu je u blizini.
Saznao je da je „zmaj“ tako što je sanjao zmije.
„U snu sam se našao okružen zmijama svih boja i sve su me zmije ujedale. Jako sam se uplašio, ali kako je san odmicao, a oni nastavili da me grizu, video sam da ne mogu da me povrede. Kada sam to shvatio moj strah je počeo da jenjava. Osećao sam se sigurno i nisam se plašio zmija. Još uvek mogu tako verno da se setim celog sna i znao sam da će on za mene da ima neko važno značenje. To je bio predznak da sam jedan od njih“, ispričao je on.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Legion TheDragon (@legionthedragon)


Vaspitaču zabranili rad sa decom jer zbog njega imaju košmare (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.