Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2020, 09:35

Bake Prasa odgovorio na optužbe maloletnice: Kako ja da znam da li devojka ima 16 ili 24 godine?!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da, nakon konsultacija sa advokatom, podnese krivičnu prijavu protiv devojke koja tvrdi da influenser koristi svoj uticaj kako bi „spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge“.
Baka u najnovijem videu na svom YouTube kanalu otkriva identitet osobe koja ga optužuje i tvrdi da je dokazni materijal koji ona koristi protiv njega (skrinšotovi prepiske sa maloletnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << licima), krivotvoren.
– Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično – kaže on u videu, prenosi Mondo.
Podsetimo se, pre nekoliko dana se pojavila vest o tome da je Baka Prase tražio od maloletne devojke da mu šalje eksplicitne fotografije.
Bogdan Ilić objašnjava šta se tačno desilo i obećava da će u budućnosti, kako ne bi dolazio u slične situacije, svim devojkama sa kojima ima bilo kakav odnos traži ličnu kartu, jer je „danas nemoguće proceniti da li neko ima 16 ili 24 godine“.

Čuveni psihoterapeut: Baka Prase je običan dripac koji zarađuje na deci

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad te Baka Prase pozove na gajbu, možeš slobodno da kažeš: Neću i ne da mi mama!

Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2020

Da su stvari sa današnjim klincima (možda bolje reći roditeljima) otišle predaleko pokazuje i čitav haos koji se podigao oko Bake Praseta koji je navodno spavao sa devojčicom od 16 godina.. Sevaju naslovi u kojima se ovaj jutjuber naziva „pedofilom koji vrbuje devojčice preko poruka“.. Ovo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.