Izvor: Radio 021, 22.Jun.2019, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog moguće kiše

Lepo i sunčano vreme sa temperaturom oko tridesetog podeljka omogućuju povoljne uslove za vožnju, ali vozači moraju da budu oprezni zbog najavljenih pljuskova i mokrih kolovoza, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS dodaje da se pojačan saobraćaj očekuje ka Makedoniji i Bugarskoj, ali i na magistralnim putevima ka Crnoj Gori i jadranskoj obali.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju dva sata, a na Gostunu 60 minuta, dok na teretnim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.