Против Звезде на „Карађорђе“ за најмање 800 динара – продаја улазница почиње већ сутра

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 14:49

Против Звезде на „Карађорђе“ за најмање 800 динара – продаја улазница почиње већ сутра

Продаја улазница за меч 16. кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене Звезде, који ће у суботу, 25.11. са почетком у 16 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично ће почети у четвртак, 23.11. Фото: ФК Војводина Улазнице по цени од 1.500 (запад), 800 (исток), 800 динара (север) >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и 800 динара (југ) продаваће се по следећем распореду:
Четвртак: на продајним местима компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду, од  9:00 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.
Петак: на продајним местима компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду, од 9:00 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.
Субота: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за исток; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, у петак, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север, као и на капији севера пре почетка утакмице у суботу.
*НАПОМЕНА: Власници сезонских карата за запад могу да преузму бесплатне позивнице за запад у навијачком шопу на дан утакмице.
Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена Звезда.
Такође из безбедносних разлога, куповина улазница ће бити могућа само уз личну карту на увид, а једно лице ће моћи да купи максимално четири улазнице.
Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.
Утакмица Војводина – Црвена Звезда на програму је у суботу у 16 часова.
Drveće srušeno u olujama ide u dobrotvorne svrhe: JKP Gradsko zelenilo deli ogreve socijalno ugroženim porodicama (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Против Звезде на „Карађорђе“ за најмање 800 динара – продаја улазница почиње већ сутра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.