Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2021, 13:00

3-godišnji dečak poginuo u sudaru automobila i voza na prelazu sa neispravnom signalizacijom

Trogodišnje dete nastradalo je u utorak (30. novembar) uveče kada je teretni voz naleteo na putnički automobil na putnom prelazu na potesu između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva.
Kako pišu Novosti, dečak star tri godine sa teškim povredama prevezen je kolima hitne pomoći u smederevsku bolnicu.
– Dete je u bolnicu stiglo bez znakova života, pokušana je reanimacija, ali bez uspeha. Stariji čovek je sa teškim, višestrukim povredama opasnim po život, prebačen tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << noći na Urgentni centar u Beogradu – rečeno je Novostima u OB „Sveti Luka“ u Smederevu.
Do udesa je došlo na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.
Međutim, meštani Ralje kod Smedereva ogorčeni su zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u njihovom mestu, jer tvrde da na njemu ne radi ni rampa ni svetlosna signalizacija.
Kako kažu, stalno se događa da putnički i teretni vozovi prolaze dok je rampa podignuta i da samo pukom srećom nesreće nisu svakodnevne.
Čitalac portala Nova poslao je i snimak, nastao pre nekoliko dana, a na kom se jasno vidi da je rampa podignuta u trenutku dok prolazi teretni voz.
Pomenuti snimak možete pogledati OVDE!
Bračni par iz Srbije iskočio iz voza u pokretu jer nisu izašli na pravoj stanici

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SINE, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU, KAD JA VIŠE NE MOGU" Potresna poruka oca mališana koji je poginuo u kolima na koja je NALETEO VOZ

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Od dečaka (3) iz sela u okoline Smedereva, koji je nastradao sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je teretni voz naleteo na putnički automobil u kom je bio sa dedom Z. A. (50), oprostio se otac na društvenoj mreži uz tužnu poruku.

Nastavak na Blic...

ISTRAGA STRAVIČNE NESREĆE U SMEDEREVU Deda vraćao unuka majci kada je na njih NALETEO VOZ, mališan poginuo na licu mesta. Meštani: "Šta se dogodilo te noći, samo oni znaju"

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Osnovno tužilaštvo u Smederevu obavilo je uviđaj na mestu stravične saobraćajne nesreće na pružnom prelazu u selu Lugavčina u kojoj je sinoć poginuo trogodišnji dečak D. A. Mališan je u kolima bio sa dedom Z. A. (50) koji je upravljao vozilom. U narednom periodu, kako su rekli za "Blic",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.