Где год да крете ове среде понесите кишобран! (среда, 22. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 08:00

Где год да крете ове среде понесите кишобран! (среда, 22. новембар)

Ова среда биће хладна, тмурна и падаће киша. Најнижа температура биће 6, а највиша дневна темпераутра биће 8 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује у Новом Саду ове среде:
Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“ Нови Сад, почев од данас очитаваће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стања утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за месец новембар текуће године.
Фото: Pixabay/akiragiulia Од данас крећу радови на реконструкцији цевовода у затварачници аератора у Фабрици воде. За време трајања радова, притисак у водоводној мрежи ће бити знатно смањен и постоји могућност да ће доћи и до повремених прекида у испоруци воде. Стабилизацију у водоснабдевању очекујемо у четвртак, 23. новембра у касним вечерњим сатима.
Из ЈКП „Водовод и канализација“ апелују на суграђане да воду из ЈКП „Водовод и канализација“ троше рационално и наменски.
Фото: UnSplash/Andres Siimon Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Yes Yes Yes“ од 14:оо часова Представа „Јеванђеље по Ф.М. Достојевском“ од 19:30 часова У Позоришту младих такође две сјајне представе: Представа „Метаморфозе“ од 15:30 часова Представа „Зашто их није брига“ од 19:30 часова И овог месеца Срђан Јовановић са својом стeнд aп представом „Микрофонија“ наступа вечерас од 20:30 часова у Герили.
Уживајте!
Za njegove noževe čula je čitava Srbija: Zanatlija Saša Trkulja – kovač, oštrač i graver u jednom (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где год да крете ове среде понесите кишобран! (среда, 22. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.