Радови на изградњи канализације јужно од Улице Марије Бурсаћ

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 17:05

Радови на изградњи канализације јужно од Улице Марије Бурсаћ

У насељу Адице у току су радови на изградњи око 3,9 км канализационе мреже, што ће омогућити да се око 280 домаћинстава прикључи на нову канализациону мрежу. Фото: Град Нови Сад Радови на изградњи канализације отпадних вода јужно од Улице Марије Бурсаћ до канала Т-803 започети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су почетком августа прошле године. Вредност ових радова износи 208.783.511,64 динара, а финансирају се средствима из буџета Града Новог Сада на двогодишњем нивоу.
До сада је изведено 1,1 км мреже, а радови се тренутно изводе у Улици Стевана Синђелића и трајаће наредних 6-10 дана, у зависности од временских прилика. Током извођења радова у овој улици, саобраћај ће бити привремено обустављен.
Фото: Град Нови Сад Након завршетка радова у Улици Стевана Синђелића, планирано је  извођење радова у Улици Миленка Шербана.
Рок за извођење радова је 240 дана, а предвиђено је да трају до 03. априла 2024. године.
Из Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције апелују на грађане да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Traži se izvođač radova za desetu novosadsku kulturnu stanicu – KS „Novo naselje“ biće jedan od najvećih objekata namenjen kulturi u gradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на изградњи канализације јужно од Улице Марије Бурсаћ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.