Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 10:54

Наша суграђанка тријумфовала је у отвореном шампионату фризера “Куп Никола Бизумић”, а ево каквим фризурама је одушевила жири (ФОТО)

Отворени шампионат фризера нод називом “Куп Никола Бизумић”, по познатом сремском изумитељу машинице за шишање, одржан је пре три дана у Смедереву. Наша суграђанка Биљана Пољак, професионална фризерка која је већ учествовала на многим европским и светским такмичењима, освојила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у недељу треће место на овом регионалном надметању. Фото: Уступљене фотографије Биљана је за наш портал испричала да су им се у Смедереву придружиле и неке колеге из Тузле и из Црне Горе, али је највише било наших држављанина.
Фото: Уступљене фотографије “ Овог пута сам се такмичила у престижној моди, у категоријама “гала стyле” и “романтиц бридал стyле”. Углавном, у склопу истог буде и женско и мушко шишање, међутим овог пута је изостало, јер није било довољно пријављених, с тога бих овим путем апеловала да се млади пријављују „– прича наша саговорница кроз осмех и додаје:
“ Радила сам две фризуре, а за сваку сам имала 40 минута, што је заиста сасвим довољно. Постигнућа која још волим да поменем јесу треће место на Европском шампионату, као и шесто место на свету када смо се такмичили у екипним категоријама у Паризу, а учествовала сам и у “Трећем салону Србије”.“
Фото: Уступљене фотографије “Сви се јако лепо дружимо на такмичењима, а ја свој посао волим и у истом уживам!”
Фото: Уступљене фотографије Пољак је истакла да је сада чекају регионално, па уколико се пласира даље, следе и европско и светско које најчешће буде у Паризу. Такође, поделила је са нама и да јој је пласман за избор за салон године Србије најдражи, а одржао се баш у њеном граду Новом Саду у Мастер центру.
Овај посао, путем разних такмичења и купова, пружио јој је могућност да пропутује светом и посети многе земље – Француску, Италију па чак и Ирску.
Edukacija za krizne situacije je veoma važna: Vatrogasni savez edukuje najmlađe sugrađane – ovo je broj za besplatne radionice (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наша суграђанка тријумфовала је у отвореном шампионату фризера “Куп Никола Бизумић”, а ево каквим фризурама је одушевила жири (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.