Za pravoslavnu Novu živo jedino na trgu u Kraljevu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pravoslavnu Novu živo jedino na trgu u Kraljevu

Proslava pravoslavne Nove godine u Srbiji zbog štednje neće biti organizovana na gradskim trgovima, pa će zainteresovani moći da proslave u klubovima, kafićima i restoranima. Živo će biti jedino na trgu u Kraljevu, gde će za svoje sugrađane pevati Filip Mitrović, "finalista Prvog glasa Srbije".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za pravoslavnu Novu živo u Lazarevcu, Kraljevu i Lajkovcu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2012

Proslava pravoslavne Nove godine u Srbiji zbog štednje neće biti organizovana na gradskim trgovima, pa će zainteresovani moći da proslave u klubovima, kafićima i restoranima. Živo će biti na trgovima u Kraljevu, Lajkovcu i beogradskoj opštini Lazarevac...Filip Mitrović za doček Nove godine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.