Vučić: Nisam zabranio Razgibavanje, vratite ga na B92

Izvor: Press, 26.Dec.2013, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam zabranio "Razgibavanje", vratite ga na B92

Ova vest prostrujala je juče svim društvenim mrežama, nakon što je voditeljski par Dare i Mare ovaj podatak objavio na svom zvaničnom tviter nalogu @razgibavanje.
Rukovodstvo Radija B92 demantovalo je ovu vest rečima da je u pitanju "novogodišnja programska šema", zbog koje su ukinute, između ostalih, i "Brakus od tri do pet", "Hulahop" i "Kažiprst".
Dare i Mare su, nakon ove objave, na svom tviter nalogu napisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da su "sve teme vezane za Aleksandra Vučića neprikladne teme", zbog čega se prvi potpredsednik Vlade danas javno oglasio tim povodom:
"Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju, ili ukidanje bilo koje emisije na radio televiziji B92. Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije 'Razgibavanje' nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena - zaključio je Vučić u saopštenju.

Ministar bez portfelja zadužen za evrointegracije Branko Ružić, koji je poželeo da se posle Nove godine "Mentalno razgibavanje" vrati na talase B92.
Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da ta stranka i njen lider Aleksandar Vučić nikada nisu tražili da se bilo koja emisija skloni ili emituje, pa tako nemaju nikakve veze ni sa ukidanjem emisije "Mentalno razgibavanje" na Radiju B92.
"Očekujem od medija da ne ulaze u zlonamerne manipulacije kojima želi da se nanese šteta ugledu SNS i Aleksandra Vučiću. Očekujem da prestanu da nas napaduju samo zato što smo bolji od njih", rekao je Stefanović.
Šta god (i ko god) da stoji iza ove odluke, Dare i Mare će nastaviti da budu onakvi kakvi su bili i do sada - duhoviti na specifičan način, pa svidelo se to nekom ili ne. A to da ći se njihova emisija emitovati i posle pomenutih praznika, tamo od sredine januara, kako su i obećali sa B92 - sačekaćemo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.